Om os

Augusta A/S, er et sikkert og stærkt valg.

Organisation

Augusta A/S beskæftiger i dag ca. 9 kompetente medarbejdere, der alle er med til at skabe en inspirerende, levende og ungdommelig virksomhed.

I det daglige arbejde er vi organiseret i afdelinger, således at hver statsautoriseret revisor leder et team af medarbejdere på forskellige uddannelsesniveauer.

Herudover sammensættes der til forskellige opgaver teams på tværs for på denne måde at kunne udnytte kapacitet og specialeområder bedst muligt.

Vi har en servicefunktion, som varetager administrative opgaver for mange af vore kunder, herunder bogføring, momsregnskab, lønadministration samt forskellige øvrige administrative opgaver.

Partnere

Augusta A/S, er et Godkendt Revisionsaktieselskab med registrerede og statsautoriserede revisor, hvoraf følgende er indehavere/partnere:

Image Alignment 300x300
Nikolaj Kure Jensen

Nikolaj Kure Jensen

Nikolaj Kure Jensen er stiftende partner hos Augusta A/S.

Nikolaj har en baggrund som HA-almen, Cand.merc.aud. og blev registreret revisor i 2010 og statsautoriseret revisor i 2013.

Nikolaj har tidligere været partner hos IN-Revision A/S og Christensen Kjærulff A/S.

Kontakt Nikolaj på telefon 26 27 17 94 eller send en mail på nkj@augustarevision.dk

Ring og få en seriøs snak.


Image Alignment 300x300
Niklas Tullberg Hoff

Niklas Tullberg Hoff

Registreret revisor Niklas Tullberg Hoff, er født i 1981 og registreret revisor fra 2012. Niklas har desuden en baggrund som Cand.merc.aud. og har arbejdet 3 år som faglig konsulent hos FSR – danske revisorer.

Niklas foretager stadig en del undervisning af øvrige statsautoriserede og registrerede revisorer i forbindelse med den obligatorisk efteruddannelse alle godkendte revisor skal have.

Kontakt Niklas på 26 37 67 47 eller send en mail på nth@augustarevision.dkFSR_medlem_logo_Blue_PGN